en lördagsutflykt!

 
Jag kidnappar den hemmaälskande sambon och tar tillvara på vädret när det tillåter! Idag gjorde vi en lördagsutflykt hela familjen, för visst känns det så att jag bara väntar på att min andra hälft ska komma hem om vardagarna då jag älskar att ha hela familjen runt mig. 
 
Efter att ha inhandlat fika på ett litet hembageri, styrde vi kosan mot ett nytt mål som påminde väldigt mycket om älskade fjällbacka, nämligen Borrås Skåra, ett utflyktsmål som sambon visst tänkt på i flera år då han arbetar precis intill. Där intog vi fikan i solen och fick lite spring i benen efter att ha äventyrat oss igenom den smala passagen genom berget.
 
 
Efter stannat på lunch (så vi blev mätta både på längden och tvären!) åkte vi vidare till havet för lite krabbfiske och båtspaning. När man inte bor vid havet är ju båtar och vatten bara det en sagolik upplevelse och jag insöp alla intryck för att spara dem när Novembervinden viner! 
 
Väl hemkomna efter en, vad som blev en heldag, ville jag gå ut och gå en lördagspromenad. Döm om min förvånning när först den ene lille latmasken ville gå med (och t.om. springa ifrån sin mamma!) för att sedan när man kom hem, möta lillebror med tårar i ögonen för att han också ville gå ut. Så det var bara att ge sig ut på en runda igen! Snacka om frisk luft och motion för dagen ;-)
 
Hoppas att ni själva har haft en solig och fin lördag ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: malin

woh! aldrig hört talas om, men såg ju verkligen ut som kungsklyftan :O dit får vi nog pallra oss nån gång med tror jag nog allt :)

2015-08-01 @ 22:55:52
URL: http://lillstrumpanmolle.blogg.se
Postat av: Malin B

Vilket häftigt ställe! :)
När solen kommer fram får alla extra energi och spring i benen!

2015-08-02 @ 00:06:17
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0