lugnet?

 
"Världen går inte under om du inte gör det här idag. Det är väldigt sällan det är dödlig utgång"
Ernst Kirchsteiger
 
Hade önskat att de här mellandagarna mellan jul och nyår vore något av de lugnaste på året, men istället stannar vi uppe på tok för länge, smuttar rödvin en helt vanlig tisdag, sover alldeles på tok för länge och går om varandra i våra sysslor som vi härjar runt med. Fast vi hann ju faktiskt ta en liten macka ihop nyss vid köksbordet...
 
Och när inte barnen syskonbråkar, är lillebror är lika högljudd som vanligt och storebror lika lillpolisaktig som vanligt. Eller så är de helt drogade framför varsinn Ipad eller Fifa16. Och de har väl förmodligen det mest tråkigaste lovet på mannaminne. Men visst är det där "att inte göra något och ha lite tråkigt" ganska nyttigt, eller hur?! 
 
Så vi städar, tvättar sängkläder, köper nyårsraketer och förbereder inför nyår och härjar runt som duracellkaniner som vi annars gör när vi inte är lediga. De där julpralinerna får nog sparas till nyårsdagen.
 
Fast jag ska inte klaga, vi har det ganska mysigt ändå, för vi är ju iallafall lediga hela högen, jobba får andra sköta om :)

Kommentarer
Postat av: Malin B

Gott slut! I morgon är det en ny chans till en bra ledig dag.

2015-12-29 @ 22:39:40
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0